Uitzending
Alziend oog - Karin Spaink

Karin Spaink

Alziend oog

12-11-2006

| 1200 x bekeken | 0 reacties
6
'De enige echte leidraad die ik heb, is of ik denk dat ik nog ik kan zijn.' Na anorexia, een zelfmoordpoging, MS, en een hersenbloeding, onderging ze afgelopen voorjaar een borstamputatie, nadat er een agressieve vorm van borstkanker bij haar was geconstateerd. Publiciste en columniste Karin Spaink. Maar ze noemt haar leven absoluut geen tranendal, 'de balans is heel positief'. Wat haar nu hindert is dat ze geen mechanisme heeft om te onderscheiden of ze zelf depressief is, of dat de medicijnen haar dat maken. Ofwel, in Spainks eigen woorden: 'Is wat ik voel wel ik, of zijn het de medicijnen?' Karin Spaink (Amsterdam, 20 december 1957) is columniste, publiciste en schrijfster. Tevens houdt zij lezingen. Daarnaast is ze actief op bestuurlijk terrein, onder meer als voorzitter van Bits of Freedom en als bestuurslid van Spamvrij.nl.

Deze uitzending van het programma Alziend oog met de titel Karin Spaink is uitgezonden op zondag 12 november door de IKON. Te gast was Karin Spaink. De presentatie was in handen van Annemiek Schrijver.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee