Nieuwsbericht
Alone at Home - RTL koopt rechten tv-programma

RTL koopt rechten tv-programma

Alone at Home

20-10-2018

| 533 x bekeken | 0 reacties
6
Zendergroep RTL Nederland heeft op de internationale televisiebeurs MIPCOM in Cannes de rechten van het televisieformat Alone At Home gekocht. Het succesvolle tv-programma van Sony Pictures Television wordt momenteel geproduceerd wordt door Electric Ray voor Channel 4 in Engeland.

Alone At Home, een vrije verwijzing naar de kerstfilm Home Alone, is een programma waarin ouders hun kroost (8-16 jaar) een paar dagen alleen in huis laten. Het programma geeft een beeld van de invloed die ouders hebben op hun kinderen en hoe zelfstandig de volgende generatie eigenlijk is.

Voor ouders is het een test om te zien hoe hun opvoeding tot nu toe heeft uitgepakt en voor de kinderen de mogelijkheid om te ondervinden wat vrijheid en verantwoordelijkheid met ze doet. Via camera’s volgt een team van begeleiders en kinderpsychologen alle bewegingen van de kinderen.

Klik hier voor meer informatie over Alone at Home, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - RTL koopt rechten tv-programma

  RTL koopt rechten tv-programma

  20-10-2018

  Zendergroep RTL Nederland heeft op de internationale televisiebeurs MIPCOM in Cannes de rechten van het televisieformat Alone At Home gekocht. Het succesvolle tv-programma van Sony Pictures Television wordt momenteel…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten