Programma
Alone at Home

Alone at Home

6
In het RTL programma Alone At Home Alone At Home zien we hoe kinderen zich gedragen als de ouders ze een paar dagen alleen thuis laten. Via camera’s volgt een team van kinderbegeleiders en senior kinderpsychologen alles wat de kinderen doen.
De eerste uitzending van Alone at Home is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Alone at Home

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Alone at Home online beschikbaar komt)
Nieuws over Alone at Home
 • Alone at Home - RTL koopt rechten tv-programma

  RTL koopt rechten tv-programma

  20-10-2018

  Zendergroep RTL Nederland heeft op de internationale televisiebeurs MIPCOM in Cannes de rechten van het televisieformat Alone At Home gekocht. Het succesvolle tv-programma van Sony Pictures Television wordt momenteel geproduceerd wordt door Electric Ray voor Channel 4 in Engeland.

  Alone At Home, een vrije verwijzing naar de kerstfilm Home Alone, is een programma waarin ouders hun kroost (8-16 jaar) een paar dagen alleen in huis laten. Het programma geeft een beeld van de invloed die ouders hebben op hun kinderen en hoe zelfstandig de volgende generatie eigenlijk is.

  Voor ouders is het een test om te zien hoe hun opvoeding tot nu toe heeft uitgepakt en voor de kinderen de mogelijkheid om te ondervinden wat vrijheid en verantwoordelijkheid met ze doet. Via camera’s volgt een team van begeleiders en kinderpsychologen alle bewegingen van de kinderen.
  Lees verder
Over dit programma