Programma
Alle Hens Aan Dek

Alle Hens Aan Dek

6
Alle Hens Aan Dek is een relityserie bij SBS6. We volgen de reis van vijf spraakmakende bekende Nederlanders. Zij gaan met elkaar een avontuurlijke zeilreis maken. Imanuelle Grives, Victor Reinier, Marco Kroon, Caroline van Eeden en Rintje Ritsma gaan onder leiding van schipper Hans Bouscholte 3 weken lang alle uitdagingen aan waar de zee hen voor stelt. De BN'ers zijn allemaal onervaren zeelieden. Toch moeten zij als team samenwerken om al de gevaren van de zee te trotseren. Aan boord van de King's Legend moeten ze samenwerken als de bemanning van het schip. Ze leggen de Noordelijke Oceaanroute af, van Las Palmas recht door de Atlantische Oceaan met als eindbestemming Nederland. Tijdens het varen komt de groep in gevecht met metershoge golven, zeeziekte en uitputting. Onderweg leren ze elkaar goed kennen en bespreken ze hun veelbewogen levensverhaal.
De eerste uitzending van Alle Hens Aan Dek is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Alle Hens Aan Dek

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Alle Hens Aan Dek online beschikbaar komt)
Nieuws over Alle Hens Aan Dek
 • Alle Hens Aan Dek - Vijf BN’ers op zeilavontuur in SBS6-show Alle Hens Aan Dek

  Vijf BN’ers op zeilavontuur in SBS6-show Alle Hens Aan Dek

  22-7-2020  Talpa laat komend najaar vijf spraakmakende bekende Nederlanders met elkaar een avontuurlijke zeilreis maken. Imanuelle Grives, Victor Reinier, Marco Kroon, Caroline van Eeden en Rintje Ritsma beleven in het gloednieuwe SBS6-programma Alle Hens Aan Dek het avontuur van hun leven.

  Onder leiding van voormalig Volvo Ocean Race-schipper Hans Bouscholte trotseert de groep drie weken lang alle uitdagingen waar de zee hen voor stelt, van metershoge golven tot zeeziekte. De onervaren zeelieden moeten als team samenwerken om de gevaren van de zee te trotseren.

  De vijf BN’ers hebben allemaal hun eigen motivatie voor hun deelname. Imanuelle Grives maakt met het programma haar comeback op televisie, nadat zij in België werd veroordeeld voor het handelen in drugs. Marco Kroon werd ook veroordeeld, hij vanwege de mishandeling van politieagenten.
  Lees verder
Alle Hens Aan Dek info
Over dit programma