Programma
Adem In, Adem Uit

Adem In, Adem Uit

6
Adem In, Adem Uit is een crime-comedy bij Net5. In de serie staat de fascinerende vriendschap tussen lifecoach Kim en haar nieuwe buurvrouw Jolanda centraal. Kim helpt met haar boek ‘Adem in, Adem uit’ mensen in hun zoektocht naar geluk. Ondertussen is ze zelf met haar man Sven in therapie bij haar collega Adinda. Om hun huwelijk te redden verhuizen ze met hun zoon Luuk naar het platteland.Al snel raakt Kim bevriend met haar eigenaardige buurvrouw Jolanda. Jolanda woont op een boerderij. Daar runt zij een slagerij waar ze ook haar eigen vlees slacht. Kim raakt enorm geďnspireerd door de nuchtere alleenstaande Jolanda. Er ontstaat een goede vriendschap tussen de twee heel verschillende vrouwen.

De cast van Adem In, Adem Uit bestaat uit Bracha van Doesburgh, Jelka van Houten, Waldemar Torenstra, Imanuelle Grives en Teun Stokkel.
De eerste uitzending van Adem In, Adem Uit is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Adem In, Adem Uit

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Adem In, Adem Uit online beschikbaar komt)
Nieuws over Adem In, Adem Uit
 • Adem In, Adem Uit - Jelka van Houten in nieuwe crime-comedy op Net5

  Jelka van Houten in nieuwe crime-comedy op Net5

  25-6-2021  Net5 komt met een nieuwe crime-comedy over de fascinerende vriendschap tussen lifecoach Kim (Bracha van Doesburgh) en haar nieuwe buurvrouw Jolanda (Jelka van Houten). De serie van Blooming Media heet Adem in, Adem uit en is vanaf 8 september om 20:30 uur op tv te zien.

  Kim helpt met haar boek ‘Adem in, Adem uit’ mensen in hun zoektocht naar geluk, maar zit zelf met haar man Sven (Waldemar Torenstra) in therapie bij haar collega Adinda (Imanuelle Grives). Ze verhuizen met hun zoon Luuk (Teun Stokkel) naar het platteland om hun huwelijk te redden.

  Op het platteland raakt Kim bevriend met haar eigenaardige buurvrouw Jolanda, die op haar boerderij een slagerij runt en haar eigen vlees slacht. Kim raakt geďnspireerd door de nuchtere alleenstaande Jolanda. Er ontstaat een vriendschap tussen twee heel verschillende vrouwen.
  Lees verder
Adem In, Adem Uit info
Over dit programma
 • Bracha van Doesburgh Bracha van Doesburgh is geboren op 3 september 1981 te Enschede. Bracha van Doesburgh is een Nederlandse actrice. Bracha van Doesburgh speelde onder andere in Bagels & Bubbels: zij hoort bij mij, Zomer in Zeeland, Nieuwe Buren, Johan, SINGLE, Het… Bekijk volledig dossier
 • Jelka van Houten Jelka van Houten is geboren op 1 september 1978. Jelka van Houten is een Nederlandse actrice die vooral bekend is van de musical Turks Fruit waarin zij de hoofdrol speelde. Jelka van Houten speelde onder andere in Niks te Melden, Wat als…?, Jeuk,… Bekijk volledig dossier