Uitzending
3LAB - Ik weet wat jij deed

Ik weet wat jij deed

3LAB

3-9-2009

| 1923 x bekeken | 0 reacties
7
Hypnosespelshow waarin personen onder hypnose worden gebracht en wensen in vervulling gaan. Als de hypnose is uitgewerkt, weet de kandidaat zich niets meer van de gebeurtenis te herinneren en moet hij raden hoe hij in een bepaalde situatie heeft gehandeld. Dit kan zorgen voor verrassende inzichten in iemands persoonlijkheid... De 33-jarige Hille Beintema uit Leeuwarden is de eerste kandidaat. Hij is daarmee de eerste Nederlander die ontwaakt in een bomvolle tv-studio, maar zelf niet weet waar hij is. Dan vertelt Jan Smit hem dat hij een dag lang onder hypnose is geweest. Sterker nog: hij is die dag als piloot naar Spanje gevlogen, heeft alles op het spel gezet bij het gokken en voor tienduizenden toeschouwers gevochten voor zijn leven. Presentatie: Jan Smit.

Deze uitzending van het programma TV Lab met de titel Ik weet wat jij deed is uitgezonden op donderdag 3 september. De presentatie was in handen van Jan Smit.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3LAB - Kijk 3LAB terug

    Kijk 3LAB terug

    17-8-2017

    Van 14 tot en met 16 augustus stond NPO 3 weer in het teken van nieuwe en vernieuwende programma’s tijdens 3LAB. Tijdens de 3LAB-week op jongerenzender NPO 3 krijgen jonge televisiemakers de kans om hun nieuwste…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten