Uitzending
3LAB - Gangmakers

Gangmakers

3LAB

1-9-2009

| 1144 x bekeken | 0 reacties
6
Energieke, eigenzinnige, brutale comedy van een nieuw en jong Nederlandse comedycollectief: Comedy at Work! Het programma heeft de energie van de Amerikaanse black comedy (Living Color, Wild 'N Out, Dave Chappelle Show) en is tegelijk in onderwerpkeuze zo Nederlands als shoarma. De vier comedians, Jandino Asporaat, Sergio IJssel, Shula Felomina, Alpha Oumar Barry, hebben allemaal hun eigen culturele achtergrond. Diversiteit is dus niet slechts een onderwerp: Comedy at Work is diversiteit. Alles wordt opgenomen in een kolkende studio, met een jong publiek dat actief meedoet op verschillende momenten in de show.

Deze uitzending van het programma TV Lab met de titel Gangmakers is uitgezonden op dinsdag 1 september. Hierin werd geacteerd door Jandino Asporaat. De presentatie was in handen van Sergio IJssel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • 3LAB - Kijk 3LAB terug

    Kijk 3LAB terug

    17-8-2017

    Van 14 tot en met 16 augustus stond NPO 3 weer in het teken van nieuwe en vernieuwende programma’s tijdens 3LAB. Tijdens de 3LAB-week op jongerenzender NPO 3 krijgen jonge televisiemakers de kans om hun nieuwste…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten