Uitzending
3 op Reis - Frans Polynesië - Comomeer

Frans PolynesiŽ - Comomeer

3 op Reis

3-10-2010

| 3859 x bekeken | 0 reacties
8
Floortje - Frans PolynesiŽ.
Floortje is al een paar dagen op het piepkleine eiland Pitcairn waar maar 52 mensen wonen. Tijdens een toer over het eiland ontmoet Floortje een aantal bewoners. Zo maakt ze kennis met de lokale apotheker die tevens tandarts, dokter en eventueel chirurg is. Ze bekijkt de plek waar kinderen zwemles krijgen en helpt met het vangen van haar avondmaal. Een 25-jarige inwoner nodigt Floortje uit op een prachtige plek waar hij zijn huis aan het bouwen is. 's Avonds wordt er met vijf inwoners een feestje gebouwd.

Nicolette - Parijs - Comomeer.
Vanuit Parijs is Nicolette per trein onderweg naar het Comomeer. Onderweg stapt ze uit in Lausanne, een rijke studenten- en zakenstad aan het meer van GenŤve. Hier ontmoet ze de laatste nachtwacht van Europa. In ItaliŽ springt Nicolette op de fiets om de omgeving van het Comomeer te verkennen. Op z'n BNN's belt ze lukraak aan om wat huizen van binnen te bekijken.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Frans PolynesiŽ - Comomeer is uitgezonden op zondag 3 oktober door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie