Uitzending
3 op Reis - 10-10-2010

10-10-2010

3 op Reis

2456 x bekeken | 0 reacties
8
Floortje - Frans PolynesiŽ
Floortje wordt op Pitcairn al vroeg in de ochtend gewekt met belangrijk nieuws: er is een vrachtschip aan de horizon gezien. Alle inwoners van het eiland helpen een handje mee om de buit van het schip binnen te halen. Schaarse goederen als brood, worst, jam en appels worden warm onthaald. Na het binnenhalen van de goederen doet Floortje een laatste poging te duiken naar restanten van de Bounty. Ze neemt hierna afscheid van haar gastgezin dat haar op traditionele wijze uitzwaait.

Dennis - BelgiŽ
Uit onderzoek is gebleken dat BelgiŽ een van de lelijkste ťn een van de mooiste steden van Europa binnen zijn grenzen heeft liggen: Charleroi en Antwerpen. Dennis neemt de proef op de som. In Charleroi maakt hij een city adventure safari die hem onder andere bij een spookmetrostation brengt. In Antwerpen gaat Dennis op zoek naar nieuwe trends. Hij maakt kennis met bossaball en snuift chocolade.

Deze uitzending van het programma 3 op reis is uitgezonden op zondag 10 oktober door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie