Uitzending
Zwart-Wit - 19-2-2011

19-2-2011

Zwart-Wit

1596 x bekeken | 0 reacties
6
Debatprogramma waarin Fons de Poel en Sven Kockelmann in gesprek gaan met politici, journalisten en commentatoren uit links en rechts Nederland. Ze spreken, twee weken voor de Provinciale Staten-verkiezingen, over de daadkracht, uitstraling en kwetsbaarheid van het kabinet Rutte. De slagkracht van het kabinet Rutte staat op het spel. Zonder meerderheid in de Eerste Kamer is het gedoogkabinet van CDA, VVD en PVV vleugellam.

Wat hebben Rutte en de zijnen tot nu toe bereikt? Is de kiezer onder de indruk van de daadkrachtige uitstraling van premier Mark Rutte en ministers als Ivo Opstelten (Justitie en Veiligheid) en Jan-Kees de Jager (FinanciŽn)? Wat is de werkelijke invloed van PVV-leider Geert Wilders achter de schermen? En waarom kan de oppositie maar geen vuist maken? Een stevig en scherp journalistiek debat. Presentatie: Fons de Poel, Sven Kockelmann.

Deze uitzending van het programma Zwart-Wit is uitgezonden op zaterdag 19 februari door de KRO. De presentatie was in handen van Fons de Poel en Sven Kockelmann.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie