Uitzending
Z@PP Echt gebeurd - Drona en ik

Drona en ik

Z@PP Echt gebeurd

22-11-2009

| 1701 x bekeken | 0 reacties
6
Documentaire waarin we het autistische jongetje Drona (9) door de ogen van zijn broer Arjun (12) zien. We kijken naar Drona's leven en dromen en luisteren ondertussen naar wat zijn broer Arjun daarover te zeggen heeft. Twee jaar geleden werd officieel vastgesteld dat Drona een bepaalde vorm van autisme heeft. Hij kan slecht informatie ordenen waardoor hij moeilijk grip op het leven krijgt. Om zich toch te redden stelt hij extreem veel vragen. Arjun zit in groep 8, is erg slim en had een score van bijna 100 procent voor de Cito-toets. Arjun is een gewoon jongetje van twaalf. Hij wil graag een film maken over zijn gehandicapte broer. Maar Arjun is ook bijzonder, want hij kan heel goed vertellen over Drona, iets wat Drona zelf niet kan. Bovendien snappen anderen Drona vaak niet, maar Arjun wel. Daarom kijken we naar Drona, door de ogen van Arjun. Een jongen vertelt over zijn autistische broer.

Deze uitzending van het programma Z@PP Echt gebeurd met de titel Drona en ik is uitgezonden op zondag 22 november door Z@pp.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee