Uitzending
Zembla - Blunders na een kindermoord

Blunders na een kindermoord

Zembla

28-11-2005

| 2095 x bekeken | 0 reacties
6
Na de moord op de tienjarige Nienke Kleiss pakte de politie de verkeerde man op en kon de echte dader nog vier jaar lang zijn gang gaan. In Zembla nieuwe ontluisterende feiten over de blunders van het opsporingsapparaat. Ook antwoord op de vraag: hoe doet de politie dat nu precies, een onschuldig iemand een moord laten bekennen? Over de opeenstapeling van fouten en wat dat voor hen betekent. Interviews met: de moeder van Nienke, de vader van de destijds elfjarige Maikel, die het misdrijf slechts overleefde door zich dood te houden, Kees B., de man die de moord bekende terwijl hij onschuldig was en de moeder van de echte moordenaar, Wik H. Samenstelling en regie: Dirk Kagenaar.

Deze uitzending van het programma Zembla met de titel Blunders na een kindermoord is uitgezonden op maandag 28 november door de VARA en de NPS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Zembla - Terug op NPO 2 op nieuwe uitzendavond

    Terug op NPO 2 op nieuwe uitzendavond

    13-2-2019

    Het onderzoeksprogramma ZEMBLA keert vanavond weer terug op televisie. De afgelopen jaren loopt het tekort aan medicijnen in Nederland op en volgens deskundigen ligt een belangrijke oorzaak van de tekorten in China....
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten