Uitzending
XXS - Waar staat iedereen nu in de strijd tegen anorexia?

Waar staat iedereen nu in de strijd tegen anorexia?

XXS

29-8-2010

| 3641 x bekeken | 0 reacties
6
De oma van Lotte (14) is jarig. Samen met haar zus Robin wil Lotte een mooie foto laten maken. Met Yvon bezoeken ze een fotostudio. Tijdens de shoot ontpopt Lotte zich tot een waar model. Ze straalt!

Fleur (25) haar zus gaat trouwen. In het huwelijksbootje stappen is voor Fleur een grote droom. En terwijl haar zus haar ja-woord geeft, is Fleur maar bezig met 1 ding: haar eigen “ja-woord” aan de bruidstaart…

Sandra (39) is in geen jaren met haar kinderen een weekendje weg geweest. Dat bracht veel te veel stress met zich mee die ze niet aan kon. Nu het wat beter gaat, durft Sandra het aan om met ze naar een vakantiepark te gaan! Yvon zwaait het gezin uit.

Stella (19) is een aantal maanden thuis na haar ontslag uit de kliniek. Ze heeft haar draai in het studentenleven weer aardig gevonden en… is verliefd!

Mike (19) is opgenomen in een kliniek. Yvon loopt een dagje met hem mee en ontdekt dat Mike blij is met zijn opname, maar dat het moeten eten wel een flinke klus is…

Deze uitzending van het programma XXS met de titel Waar staat iedereen nu in de strijd tegen anorexia? is uitgezonden op zondag 29 augustus door de KRO. De presentatie was in handen van Yvon Jaspers.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie