Uitzending
Xperience - Bridget Maasland

Bridget Maasland

Xperience

16-6-2009

| 1382 x bekeken | 0 reacties
6
Zwerfhonden hebben we in Nederland gelukkig niet, maar in veel andere landen is het een groot probleem. Presentator Bridget Maasland kwam ooit via een van haar programma’s in aanraking met de situatie van zwerfhonden in Roemenie. Ze wilde wat doen aan het leed van deze honden en begon de stichting Dutchypuppy. Isha, Romy en Sandra zijn drie studenten Dierverzorging en zijn net zulke dierenvrienden als Bridget. Maar zijn zij ook bestand tegen dierenleed en het werken onder druk?

Voor de eerste opdracht moeten de studenten mee met de dierenambulance. Een van de studenten blijkt toch niet met alle dieren goed overweg te kunnen. En voor een ander wordt de werkdruk in een hondenasiel te veel. Een student blijft over en zij mag mee naar Roemenie met Bridget. Kan zij het dierenleed aan? En nog belangrijker: Kan zij de dieren helpen? Als deze vragen met ja beantwoord kunnen worden mag de winnares stage lopen bij een ander project van Dutchypuppy in Spanje.

Deze uitzending van het programma Xperience met de titel Bridget Maasland is uitgezonden op dinsdag 16 juni door de NCRV. De presentatie was in handen van Evelien Bosch.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie