Uitzending
WNL op Zondag - 13-9-2020

13-9-2020

WNL op Zondag

344 x bekeken | 1 reacties
7
VVD-prominent en voormalig minister van financiŽn Gerrit Zalm is te gast. De oud-schatkistbewaarder is voorzitter van SchuldenlabNL dat zich inzet voor mensen met schulden. Vanwege de coronacrisis dreigt het aantal mensen met financiŽle problemen op te lopen.

CDA-fractieleider Pieter Heerma geeft een vooruitblik op Prinsjesdag en schetst een beeld van Nederland nŠ de coronacrisis. Hoe verder op het gebied van wonen, veiligheid en ondernemerschap?

VNO-NCW voorzitter Hans de Boer is te gast. Na Prinsjesdag neemt de werkgeversvoorman afscheid. Hoe heeft hij de laatste maanden van zijn voorzitterschap ervaren en welke lessen trekt hij uit de crisis?

Zakenman Michel Perridon en journalist Hella Hueck bespreken de plannen voor het Nationale Groeifonds, beter bekend als Wopke-Wiebesfonds. Wat te doen met 20 miljard euro?

In deze uitzending van WNL op Zondag waren Gerrit Zalm, Hans de Boer en Hella Hueck te gast. De presentatie was in handen van Rick Nieman. Deze uitzending van het programma WNL op Zondag werd uitgezonden op zondag 13 september door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie