Uitzending
WNL op Zondag - 11-11-2012

11-11-2012

WNL op Zondag

2572 x bekeken | 1 reacties
4
Deze zondagmorgen neemt VVD-coryfee Robin Linschoten plaats op de paarse bank van Eva Jinek. Hoe moet het verder met het kabinet Rutte II. Wat zijn de oplossingen voor de crisis binnen de VVD? De oud-staatssecretaris geeft zijn ongezouten mening. Actrice Isa Hoes speelt de hoofdrol rol in Verlies. Het toneelstuk gaat over het verlies van een kind en de gevolgen voor de ouders op dit drama. Het stuk is gebaseerd op een thriller van Nicci French. Tv-presentatrice Anita Witzier begint aan een nieuw seizoen Memories, al vijftien jaar is de speurtocht naar vergeten liefdes een kijkcijferhit. Bij Eva Jinek geeft ze een vooruitblik op het komende seizoen. In een reportage vertelt zanger Bennie Jolink over zijn zondagrituelen.

Deze uitzending van het programma WNL op Zondag is uitgezonden op zondag 11 november door WNL. Te gast waren Anita Witzier, Isa Hoes en Robin Linschoten. De presentatie was in handen van Eva Jinek, Charles Groenhuijsen, Paul Jansen en Janneke Willemse.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee