Uitzending
Willem Wever - 14-4-2010

14-4-2010

Willem Wever

744 x bekeken | 0 reacties
6
Verrassend vraag- en antwoordmagazine. -Willem Wever verkent de boel op de militaire vliegbasis in Volkel. Dan gaat Guillon uit Nieuw-Vennep op zoek naar het antwoord op de vraag Hoe weet een straaljagerpiloot waar hij moet vliegen? Guillon mag een kijkje nemen in de verkeerstoren in Volkel en na een bezoekje aan de luchtverkeersleiders van het air operation control station in Nieuw-Milligen weet hij bovendien of hij geschikt (of ongeschikt...) is voor het vak van militair verkeersleider. -In Hoe zit dat? doen Professor Amito en Ewout een soort CSI-onderzoek in groep 8 van basisschool Halverwege in Halfweg. Amito wil laten zien wat DNA is. -Luna uit Amstelveen loopt een dagje mee in het vijfsterrenhotel Het Kurhaus in Scheveningen. Zij mag helpen bij het ontbijt, kamers schoonmaken, de lunch voorbereidden en uitserveren en gasten ontvangen.

Deze uitzending van het programma Willem Wever is uitgezonden op woensdag 14 april door de NCRV. De presentatie was in handen van Ewout Genemans.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee