Programma
Wij Emigreren

Wij Emigreren

5
Wij Emigreren is een SBS6 programma waarin we emigrerende Nederlanders volgen. De families die gevolgd worden gaan in het buitenland een eigen onderneming starten. De gezinnen maken na jaren plannen en sparen eindelijk hun buitenlandse dromen waar. Zij wagen de stap en voorgoed naar het buitenland te verhuizen om daar hun langgedroomde camping op te zetten, of eindelijk een B&B of restaurant te te gaan runnen.
 • Wij Emigreren

  615 x bekeken | 9-11-2019
  Wij Emigreren - Aflevering 2
  4
  Marco en Evelyne van Hattem en hun twee zoontjes, Thomas (4) en Menno (2) zijn vertrokken uit Vlaardingen om een restaurant in het Spaanse La Nucia over te nemen. In Nederland leefden ze van rekening naar rekening in de… Bekijk uitzending
 • Wij Emigreren

  1143 x bekeken | 2-11-2019
  Wij Emigreren - Aflevering 1
  5
  Emigreren naar het buitenland om daar een onderneming op te starten en een nieuw leven op te bouwen. Veel mensen dromen ervan, maar enkelen wagen daadwerkelijk de stap om alles op te geven en voorgoed te verhuizen om… Bekijk uitzending
nieuws over Wij Emigreren
 • Wij Emigreren - SBS6 volgt emigrerende Nederlanders in eigen Ik Vertrek

  SBS6 volgt emigrerende Nederlanders in eigen Ik Vertrek

  19-10-2019  SBS6 komt met een eigen variant van de NPO 1-hit Ik Vertrek. Na het winnen van de Gouden Televizier-Ring met de realityserie over de familie Meiland, die bekend werd door Ik Vertrek, gaat familiezender SBS6 meer mensen volgen die in het buitenland een eigen onderneming starten.

  In Wij Emigreren volgt SBS6 zes Nederlandse gezinnen, die naar het buitenland emigreren om daar een onderneming te beginnen. “Veel mensen dromen ervan, maar enkelen wagen daadwerkelijk de stap”, zegt de commerciële tv-zender over het programma, dat op zaterdag 2 november begint.

  Ik Vertrek is al sinds 2005 op televisie te zien, eerst op het toenmalige Nederland 2 en later op hoofdzender NPO 1. Het programma lijkt veel op het Britse format No Going Back, dat onder de naam Het Roer Om wordt uitgezonden op RTL4. Hierin gooien Britse gezinnen hun leven om.
  Lees verder