Programma
Wie Woont Waar?

Wie Woont Waar?

6
Wie Woont Waar? is een RTL4 programma waarin mensen raden wie in welk huis woont. Alle deelnemers aan het programma wonen in een heel apart huis of hebben juist een bijzonder inrichting. Eerst gaan ze bij elkaar op bezoek en vervolgens proberen te raden wie in welk huis woont. Wie de alle huizen aan de echte bewoners kan plakken wint maar liefst 5.000 euro. Het programma geeft ons een leuk inkijkje in de mooiste molens, pipowagens, vuurtorens en boomhutten en hun bewoners.
De eerste uitzending van Wie Woont Waar? is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Wie Woont Waar?

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Wie Woont Waar? online beschikbaar komt)
Over dit programma
nieuws over Wie Woont Waar?
 • Wie Woont Waar? - RTL4 introduceert nieuwe spelshow

  RTL4 introduceert nieuwe spelshow

  30-9-2019

  RTL4 laat in het nieuwe tv-programma Wie Woont Waar? vier vreemden bij elkaar op bezoek gaan, waarna zij moeten raden wie bij welk huis hoort. Het enige wat zij van elkaar weten zijn de namen en beroepen, maar voor de hoofdprijs van 5000 euro moeten zij uitzoeken wie in welk huis woont.

  Het programma lijkt op de SBS6-show Met de deur in huis, waarin Ruben van der Meer, Patty Brard en Maik de Boer moesten raden van welke bekende Nederlanders het huis was. Tineke Schouten ging als haar typetjes langs bij BN’ers, waarna het panel moest raden wie er in het huis woonde.

  Het najaar is voor RTL4 niet erg succesvol van start gegaan. RTL4 weet geen groot aantal kijkers te verleiden met programma’s als The Repair Shop, Ver Van Huis en Het Spijt Me en moet regelmatig SBS6 voorbij laten gaan. Ook op de late avond stelt de talkshow van Beau van Erven Dorens teleur.
  Lees verder