Uitzending
Who’s In Who’s Out - Aflevering 1

Aflevering 1

Who’s In Who’s Out

8-1-2012

| 1133 x bekeken | 0 reacties
8
De Dutch Stage Academy is the place to be. Als je tenminste bereid bent alles opzij te zetten om tot de allerbesten te behoren. Dans, zang, acteren: alleen de grootste talenten krijgen de kans te laten zien wat ze kunnen. Maar alleen talent is niet genoeg. Daar komen Sanne, Mounir en Angel al snel achter wanneer ze een poging doen om toegelaten te worden op deze bijzondere school. Voor Guido ligt dat anders. Hij moet. Een familiekwestie.

Sanne’s vriend, Dylan, zit al op de Academy. Maar zijn belangstelling lijkt uit te gaan naar de bloedmooie danseres Mandy. Mounir lijkt met zijn wildcard zonder auditie toegelaten te worden. Of toch niet? Zijn matti Michael krijgt het moeilijk. En Angel, snoeihard op weg naar de top, maakt kennis met Sanne’s streken. De battle is on: Who’s In, Who’s Out…

Deze uitzending van het programma Who’s In Who’s Out met de titel Aflevering 1 is uitgezonden op zondag 8 januari door BNN. Hierin werd geacteerd door Carolien Spoor, Eva van de Wijdeven, Joep Sertons, Manuel Broekman, Sarah Chronis en Teun Kuilboer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie