Uitzending
Westerman's nieuwe wereld - A Home Away From Home

A Home Away From Home

Westerman's nieuwe wereld

3-11-2008

| 1758 x bekeken | 0 reacties
8
Max Westerman reist door Amerika…in Nederland. Zo bezoekt hij in deze aflevering de All American Day in Wognum. Eén dag per jaar verandert dit Noord-Hollandse gehucht in een stukje Amerikaans grondgebied: alleen Amerikaanse benzineslurpers mogen het plaatsje in. Max is er in zijn Buick uit 1972 (verbruik: 1 op 4) meer dan welkom. In Den Haag brengt Max een bezoekje aan de American Women’s Club, een vrouwenclubje uit de Amerikaanse high society dat zich hier op de charity stort. Max krijgt een rondleiding door de ambtswoning van de amerikaanse ambassadeur en bespreekt met hem zijn politieke voorkeur.

De Amerikaanse presidentsverkiezingen komen ook ter sprake op de Amerikaanse legerbasis in Schinnen.Van de all american supermarket tot het betaalmiddel, de dollar, Het US Army Garrison Schinnen is echt een Amerikaans dorpje in Nederland. Een spionage-specialist vertelt Max over het Amerika in Nederland dat onzichtbaar wenst te blijven…

Deze uitzending van het programma Westerman's nieuwe wereld met de titel A Home Away From Home is uitgezonden op maandag 3 november door de KRO. De presentatie was in handen van Max Westerman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie