Programma
Waar Is Dat Feestje?

Waar Is Dat Feestje?

6
Waar Is Dat Feestje? is een SBS6 programma. Henny Huisman onderzoekt voor het programma hoe Nederland feestviert. Henny gaat hiervoor naar verschillende feestjes als ongenode maar zeer welkome gast. Zonder uitnodiging gaat Henny naar alle leuke en bijzondere en leuke feestjes. Van een party van de Quote 500, wilde schuurfeesten op het platteland, exclusieve High Society Parties tot een over de top Glamour Bingo show. Henny feest er lekker op los. Ondertussen laat hij ons alle gekkigheid en buitenissigheden zien die op deze bijzondere feestjes gebeuren.
De eerste uitzending van Waar Is Dat Feestje? is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Waar Is Dat Feestje?

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Waar Is Dat Feestje? online beschikbaar komt)
Nieuws over Waar Is Dat Feestje?
 • Waar Is Dat Feestje? - Henny Huisman terug op tv met spin-off Glamourland

  Henny Huisman terug op tv met spin-off Glamourland

  17-11-2019

  Henny Huisman terug op tv met spin-off Glamourland

  SBS6 brengt de vroegere tv-show Glamourland terug op de buis met tv-icoon Henny Huisman. Vanaf 2020 loopt Huisman voor Waar is dat feestje? alle bijzondere party’s van Nederland af, waar hij zich verbaast over alle gekkigheid en eigenaardigheden die op de bijzondere feestjes plaatsvinden.

  Vorige week sloot de voormalige showmaster een tv-comeback nog uit. “Ik woon lekker tussen de boeren. Mijn ene buur heeft koeien, de andere teelt bloembollen. Dat houdt me nuchter. Ik vind het wel gezegend zo”, zei Henny in Veronica Magazine. Nu keert hij toch terug op televisie bij SBS6.

  “Hoe leuk is het dat we een programma met, de toch legendarische, Henny Huisman gaan maken”, zegt televisiedirecteur Marco Louwerens van Talpa Network. “Wij denken dat hij met zijn ontwapenende manier van doen en droge humor, de juiste man is voor dit programma”, vervolgt hij.
  Lees verder
Waar Is Dat Feestje? info
Over dit programma
 • Henny Huisman Henny Huisman is geboren op 18 juni 1951 te Zaandam. Henny Huisman is een Nederlands televisiepresentator en zanger. Henny Huisman presenteert nu Waar Is Dat Feestje?. Als presentator is Henny Huisman onder meer bekend van Korenslag, Nederland te… Bekijk volledig dossier