Programma
VTwonen Verhuist

VTwonen Verhuist

6
VTwonen Verhuist is een SBS6 programma waarin Kees Tol mensen helpt tijdens hun verhuizing. Samen met een verhuisteam en familie en vrienden nemen ze de verhuizing over en zorgen er met een ervaren stylist voor dat de inrichting helemaal afkomt.
 • VTwonen Verhuist

  623 x bekeken | 9-12-2018
  VTwonen Verhuist - Aflevering 1
  6
  In de eerste aflevering worden Oscar en Monique door het verhuisteam en de vtwonen stylisten overvallen in Enkhuizen. De zus van Oscar heeft het stel opgegeven, omdat zij altijd voor anderen klaar staan en er samen niet… Bekijk uitzending
Nieuws
 • VTwonen Verhuist - Kees Tol presenteert nieuwe verhuisshow vtwonen

  Kees Tol presenteert nieuwe verhuisshow vtwonen

  10-12-2018


  Kees Tol overvalt in het nieuwe SBS6-programma ‘vtwonen verhuist’ mensen die druk bezig zijn met verhuizen en neemt samen met het verhuisteam de verhuizing over. Het verhuisteam bestaat uit vtwonen-stylisten Eva van de Ven, Frans Uyterlinde en Marianne Luning en de vakmannen.

  In de eerste aflevering worden Oscar en Monique geholpen. De zus van Oscar heeft het stel opgegeven, omdat zij altijd voor andere klaar staan en er niet uitkomen hoe het nieuwe huis moet worden ingericht. Het team wordt geholpen door familie en vrienden bij het inrichten van het huis.

  Het maandblad vtwonen vol met wooninspiratie en woongeluk is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een crossmediaal merk met verschillende tv-programma’s bij familiezender SBS6 en zusterzender Net5, zoals vtwonen-doe-het-zelf, vtwonen zelf aan de slag en vtwonen verbouwen of verhuizen.

  Lees verder