Programma
VTBL

VTBL

6

VTBL is een voetbalprogramma bij RTL7. Humberto Tan presenteert dit voetbalprogramma elke zondagavond live bij RTL 7 met wisselend aan tafel Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles of Simon Zijlemans. Samen nemen zij het laatste voetbalnieuws door met actuele gasten uit de voetbalwereld. In de VTBL kleedkamer zien we elke week een voetballer met een bijzonder verhaal. Simon Zijlemans neemt met ons het social nieuws rondom de voetballers en hun dagelijkse bezigheden door. Vanuit de perskamer van VTBL houdt Bart Nolles iedereen op de hoogte van het laatste voetbalnieuws.
De eerste uitzending van VTBL is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op VTBL

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van VTBL online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Humberto Tan Humberto Tan is geboren op 26 oktober 1965 te Paramaribo Suriname. Humberto Tan is een Nederlands televisiepresentator, schrijver, DJ en kledingontwerper. Humberto Tan presenteert nu VTBL, The Big Music Quiz, Holland's Got Talent en Het Zijn Net… Bekijk volledig dossier
 • Jimmy Floyd Hasselbaink Jimmy Floyd Hasselbaink is geboren op 27 maart 1972 te Paramaribo. Jimmy Floyd Hasselbaink is een Nederlandse voetballer. Bekijk volledig dossier
Nieuws
 • VTBL - Humberto Tan presenteert opvolger Voetbal Inside

  Humberto Tan presenteert opvolger Voetbal Inside

  26-12-2018  Humberto Tan volgt Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen op en gaat een nieuw voetbalprogramma op RTL7 presenteren. Het nieuwe programma heet VTBL en begint op zondag 20 januari, dat heeft Humberto in de laatste ochtendshow van Edwin Evers op Radio 538 onthuld.

  Oud-voetballers Theo Janssen en Jimmy Floyd Hasselbaink en Europa League-presentatoren Bart Nolles en Simon Zijlemans vormen het vaste analistenteam van VTBL en schuiven samen met andere analisten, oud-voetballers, actieve voetballers en journalisten afwisselend aan bij Humberto.

  Simon Zijlemans neemt daarnaast elke week het social nieuws rondom de voetballers door en Bart Nolles houdt vanuit de perskamer van VTBL de kijker op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. VTBL is ook de nieuwe naam van het online voetbalplatform van RTL, dat nu Voetbal Inside heet.
  Lees verder