Uitzending
Vrouw & Paard - 18-12-2009

18-12-2009

Vrouw & Paard

1897 x bekeken | 0 reacties
6
Discussieprogramma waarin vijf bekende vrouwen met gasten de actualiteit bespreken. Hanneke Groenteman, Barbara Barend, Fidan Ekiz, Hassnae Bouazza en Marianne van den Anker discussiėren over de volgende onderwerpen:

Hanneke Groenteman schreef een prikkelende column over de aanslag op Berlusconi op Joop.nl, de opiniesite van de VARA. Daar lijkt het of ze begrip heeft voor het geweld tegen Berlusconi. Hoe zit dat precies?

Worden kinderen geslagen tijdens Koranles in de moskee? De gemeente Den Haag trok aan de bel, maar niemand wil de bevindingen bevestigen. Wat is dat toch met misstanden in orthodoxe gemeenschappen?

Ouders zijn betere werknemers, blijkt uit onderzoek. Juist het feit dat ze weten dat er meer is dan werk alleen, en hun vergrote capaciteiten, zouden werkgevers blij maken. Zijn de vrouwen het daar mee eens?

En hebben onze vrouwen last van kerststress? Wie is er ongelukkig onder de kerstboom?

Deze uitzending van het programma Vrouw & Paard is uitgezonden op vrijdag 18 december door de TROS. Te gast waren Hanneke Groenteman, Barbara Barend, Marianne van den Anker, Fidan Ekiz en Hassnae Bouazza.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie