Uitzending
Vrouw & Paard - 1-5-2009

1-5-2009

Vrouw & Paard

1018 x bekeken | 0 reacties
4
1 mei Dag van de Arbeid. Alle vrouwen aan het werk! En dan het liefst niet in van die kleine deeltijdbaantjes maar bikkelhard carrière maken. Dat is beter voor vrouwen, mannen, kinderen en de economie. Of heeft de ChristenUnie gelijk en moeten moeders thuis kunnen blijven? Panelleden: Hanneke Groenteman, Sanne Wallis de Vries, Soundos el Ahmadi, Heleen Mees, Carrie. Hoerenlopers moeten eerst zeker weten of een prostituée legaal werkt, anders krijgen ze een boete. Dat wil het kabinet invoeren. Prostitutie moet sowieso verboden worden, zegt Heleen Mees. Carrie vindt dat mannen eens op moeten houden vanuit hun kantoor in Den Haag slechte maatregelen te verzinnen waar de vrouwen zelf niets aan hebben.

Deze uitzending van het programma Vrouw & Paard is uitgezonden op vrijdag 1 mei door de TROS. Te gast waren Sanne Wallis de Vries, Hanneke Groenteman, Heleen Mees en Soundos el Ahmadi.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee