Uitzending
Volle Zalen - Wende Snijders

Wende Snijders

Volle Zalen

25-8-2018

| 1479 x bekeken | 0 reacties
8
Daarnaast staat ze drie avonden in een uitverkocht Carr met haar bejubelde voorstelling Mens en onlangs werkte ze met Het Nationale Ballet samen in een grensverleggende dansvoorstelling. Bovendien staat Wende het einde van de zomer geprogrammeerd op het popfestival Down The Rabbit Hole en doet ze dit najaar de popzalen aan.De vrouw die overal bang voor was lijkt de twijfel voorbij. In Volle zalen een portret van de bijna 40-jarige creatieve duizendpoot. Waar staat ze op dit moment van haar carrire? En is er voor Wende mr in het leven dan muziek maken en optreden?

Door Wende Snijders werd er opgetreden in deze uitzending van Volle Zalen. De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Volle Zalen met de titel Wende Snijders werd uitgezonden op woensdag 6 juni door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    In het nieuwe programma Volle Zalen, dat vanaf donderdag 17 maart te zien is op NPO 2, biedt Cornald Maas een unieke blik achter de schermen van de Nederlandse podiumwereld. Rondlopend in de coulissen, dicht op de huid…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten