Uitzending
Volle Zalen - Donderdag om 21:15

Donderdag om 21:15

Volle Zalen

5-5-2016

| 943 x bekeken | 0 reacties
7
Met o.a. Lenette van Dongen, Nasrdin Dchar en de muzikale komedie We Want More. Cornald Maas ontmoet cabaretiŤre Lenette van Dongen. In haar voorstelling Tegenwind confronteert ze haar publiek met haar nieuwe leven en haar zoektocht naar ZEN. Acteur Nasrdin Dchar speelt in Branden, een stuk over een zoektocht naar familieleden in een door oorlog getroffen land in het Midden-Oosten. Cornald praat met hem over zijn inspiratiebronnen. En hij bezoekt de muzikale komedie We Want More, over een reŁnie van een vrouwenkoor. Met rollen van onder andere Petra Laseur en Angela Groothuizen.

In deze uitzending van Volle Zalen waren Lenette van Dongen en Nasrdin Dchar te gast. De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Volle Zalen met de titel Donderdag om 21:15 werd uitgezonden op donderdag 5 mei door de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    Met o.a. Lenette van Dongen, Nasrdin Dchar en de muzikale komedie We Want More. Cornald Maas ontmoet cabaretière Lenette van Dongen. In haar voorstelling Tegenwind confronteert ze haar publiek met haar nieuwe leven en…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten