Uitzending
Volle Zalen - 30-11-2021

30-11-2021

Volle Zalen

340 x bekeken | 0 reacties
7
Barrie Stevens werkt al meer dan een halve eeuw in Nederland als choreograaf, danser, zanger, acteur en nog veel meer. Hij heeft ons land lief, maar voelt zich tegelijkertijd nog altijd 'every inch an Englishman'. Hij keert terug naar zijn geboortestad Londen, waar hij vertelt over zijn jeugd en als jongetje droomde van de schijnwerpers. In Nederland bezoekt Stevens het graf van zijn voormalig partner Leen Jongewaard en vertelt over de invloed die de oudere Jongewaard op hem had. Stevens staat nu voor het eerst solo op het podium met de voorstelling I'm an Artist, 'een muzikale roadtrip door mijn leven en werk'.

In deze uitzending van Volle Zalen was Barrie Stevens te gast. De presentatie was in handen van Cornald Maas. Deze uitzending van het programma Volle Zalen werd uitgezonden op dinsdag 30 november door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Volle Zalen - Cornald Maas in Volle Zallen

    Cornald Maas in Volle Zallen

    28-2-2016

    Barrie Stevens werkt al meer dan een halve eeuw in Nederland als choreograaf, danser, zanger, acteur en nog veel meer. Hij heeft ons land lief, maar voelt zich tegelijkertijd nog altijd every inch an Englishman . Hij…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten