Uitzending
Voetbal International - Aflevering 25

Aflevering 25

Voetbal International

14-4-2014

| 4122 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Nieuws over Feyenoord
Ronald Koeman heeft het goed gedaan dit seizoen, ook met een lastige Pelle. Deze en meer zaken worden besproken door Martijn Krabbendam.

"Lekker man!"
Vroeger waren ze goede vrienden: Icardi en Maxi Lopez. Totdat Icardi er met de vriendin van de ander vandoor ging en daarom gaf Maxi Lopez geen hand na de wedstrijd. Wij hebben de beelden. Van de vriendin welteverstaan.

Lukoki is de beste van de week
De beste speler van de Eredivisie deze week is Lukoki, speler van Cambuur. Wilfred is daar meer dan tevreden over, de rest heeft zo zijn twijfels.

"PSV is niet wat het had moeten zijn"
Er is weer een hoop nieuws over PSV, te beginnen met het contact dat PSV heeft met Toon Gerbrands. VI verslaggever Thijs Slegers weet van de hoed en de rand.

"Stelletje mongolen bij elkaar"
Renť heeft weer een geweldig TV Weekend achter de rug en heeft werkelijk genoten en Johan heeft belastende informatie gekregen over Wilfred.

"Ik ben chagrijnig vandaag"
Het gesprek ging al snel over Cambuur en de wedstrijd tegen Vitesse. Meteen liet Wim weten dat hij niet onder de indruk is van de club en hun organisatie.

De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 25 werd uitgezonden op maandag 14 april door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie