Uitzending
Voetbal International - Aflevering 11

Aflevering 11

Voetbal International

23-2-2015

| 4014 x bekeken | 0 reacties
4
Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieŽn en hoofdrolspelers geanalyseerd.

In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

'Hij is heel Engeland aan het opvoeden'
De mannen aan tafel hebben geen goed woord over hoe het Manchester United presteert onder Louis van Gaal.

De 'waanzin' rond Fred Rutten
De heren aan tafel bespreken het gedoe rond Fred Rutten. Blijft hij wel of niet bij Feyenoord, hoe zit het met zijn technische team? Is hij te veel een controlfreak? De Feyenoord trainer komt ook zelf aan het woord.

"Het is gewoon een viezerik"
SC Cambuur trainer Henk de Jong maakt het weekend een onhandige opmerking over zijn spelers. Volgens Renť is het wel duidelijk: Henk is gewoon een viezerik!

"Onze gouden cd bij Evers!"
Renť keek naar Ivo Niehe die bij Edwin Evers op bezoek was in zijn tv-programma. En wat zag hij daar staan in de prijzenkast? Jawel, de gouden plaat van Johan en Wilfred!

In deze uitzending van Voetbal International waren Edwin Evers, Fred Rutten, Ivo Niehe en Louis van Gaal te gast. De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op maandag 23 februari door RTL7 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie