Uitzending
Voetbal International - Aflevering 11

Aflevering 11

Voetbal International

24-2-2014

| 4856 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Voetbal International onder andere:

Ajax kritisch op zichzelf
Na het verlies tegen Red Bull Salzburg hebben alle spelers en de trainer van Ajax het boetekleed aangetrokken en daar zijn ze sterk uitgekomen. De wedstrijd daarna ging het een stuk beter met de ploeg waarna Kishna een opmerkelijk interview gaf.

Is Feyenoord klaar voor de klassieker?
Na de teleurstellende 2-2 tegen FC Twente moet Feyenoord zich opladen voor de klassieker tegen Ajax. VI verslaggever Martijn Krabbendam vertelt hoe het ervoor staat met Feyenoord.

Gilette pro klassement
In het Gilette pro klassement staan deze week zes spelers van Ajax. Na de verliespartij tegen Red Bull Salzburg lijkt de ploeg weer helemaal terug te zijn.

Louis voelt zich niet goed genoeg
Hugo Borst heeft een boek geschreven over Louis van Gaal en Johan laat weten wat er grofweg te lezen is.

Pelle krijgt geen straf
Na de wedstrijd tegen FC Twente heeft Pelle zich in de catacomben misdragen. Sommige vinden dat hij van zijn club Feyenoord een straf zou moeten krijgen, maar met de klassieker in zicht laat Feyenoord het bij een reprimande

"Kees kon er wel om lachen"
Vorige uitzending vertelde Johan dat Kees Jansma vroeger soms Benno L werd genoemd en daar kon Kees ook wel om lachen.

In deze uitzending van Voetbal International waren Hugo Borst, Kees Jansma en Louis van Gaal te gast. De presentatie was in handen van Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Deze uitzending van het programma Voetbal International met de titel Aflevering 11 werd uitgezonden op maandag 24 februari door RTL7.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie