Programma
Vier Is Te Veel

Vier Is Te Veel

6
In de kennisquiz Vier Is Te Veel bij SBS6 nemen vier studenten het elke week tegen elkaar op. Sander Lantinga presenteert deze quiz. Elke week moeten vier studenten elkaar zien te overtuigen. Ze moeten namelijk allemaal hetzelfde antwoord geven. Vier dezelfde goede antwoorden levert ze namelijk heel veel geld op. Maar ze kunnen ook geld uit de pot verliezen. Als alle spelers een fout antwoord hebben gegeven bijvoorbeeld. Dan verliezen ze maar liefst de helft van de pot! Halverwege het spel kiezen de kandidaten zelf een medespeler die het spel moet verlaten en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. Zo spelen 2 kandidaten de finaleronde om de inhoud van de pot.
 • Vier Is Te Veel

  710 x bekeken | 12-6-2022
  Vier Is Te Veel - 12-6-2022
  5
  Deze uitzending van het programma Vier Is Te Veel werd uitgezonden op zondag 12 juni door SBS6. Bekijk uitzending
 • Vier Is Te Veel

  540 x bekeken | 5-6-2022
  Vier Is Te Veel - 5-6-2022
  5
  Deze uitzending van het programma Vier Is Te Veel werd uitgezonden op zondag 5 juni door SBS6. Bekijk uitzending
 • Vier Is Te Veel

  610 x bekeken | 29-5-2022
  Vier Is Te Veel - 29-5-2022
  5
  Deze uitzending van het programma Vier Is Te Veel werd uitgezonden op zondag 29 mei door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws over Vier Is Te Veel
 • Vier Is Te Veel - Sander Lantinga presenteert kennisquiz op SBS6

  Sander Lantinga presenteert kennisquiz op SBS6

  19-4-2022

  Sander Lantinga gaat een kennisquiz presenteren op SBS6. In Vier Is Te Veel, dat vanaf zondag 22 mei te zien is, draait het om elkaar overtuigen. Elke week starten vier studenten met de quiz. Het doel is dat de kandidaten hetzelfde antwoord geven. Vier dezelfde goede antwoorden levert veel geld op.

  De kandidaten kunnen ook geld uit de pot verliezen. Als alle spelers een fout antwoord hebben gegeven, verliezen ze de helft van de pot. Halverwege het spel elimineren de kandidaten zelf een medespeler en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. Twee kandidaten spelen de finale.

  Lantinga is niet de eerste dj van Radio 538 die door SBS6 als presentator wordt ingezet. De inmiddels bij 538 vertrokken dj Frank Dane presenteerde vorig jaar zomer de zandwedstrijd BEAT ME. Ochtend-dj Wietze de Jager presenteerde lange tijd Lachen om Home Video’s en Shownieuws op SBS6.
  Lees verder