Programma
Vier Is Te Veel

Vier Is Te Veel

6
In de kennisquiz Vier Is Te Veel bij SBS6 nemen vier studenten het elke week tegen elkaar op. Sander Lantinga presenteert deze quiz. Elke week moeten vier studenten elkaar zien te overtuigen. Ze moeten namelijk allemaal hetzelfde antwoord geven. Vier dezelfde goede antwoorden levert ze namelijk heel veel geld op. Maar ze kunnen ook geld uit de pot verliezen. Als alle spelers een fout antwoord hebben gegeven bijvoorbeeld. Dan verliezen ze maar liefst de helft van de pot! Halverwege het spel kiezen de kandidaten zelf een medespeler die het spel moet verlaten en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. Zo spelen 2 kandidaten de finaleronde om de inhoud van de pot.
De eerste uitzending van Vier Is Te Veel is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Vier Is Te Veel

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Vier Is Te Veel online beschikbaar komt)
Nieuws over Vier Is Te Veel
 • Vier Is Te Veel - Sander Lantinga presenteert kennisquiz op SBS6

  Sander Lantinga presenteert kennisquiz op SBS6

  19-4-2022

  Sander Lantinga gaat een kennisquiz presenteren op SBS6. In Vier Is Te Veel, dat vanaf zondag 22 mei te zien is, draait het om elkaar overtuigen. Elke week starten vier studenten met de quiz. Het doel is dat de kandidaten hetzelfde antwoord geven. Vier dezelfde goede antwoorden levert veel geld op.

  De kandidaten kunnen ook geld uit de pot verliezen. Als alle spelers een fout antwoord hebben gegeven, verliezen ze de helft van de pot. Halverwege het spel elimineren de kandidaten zelf een medespeler en vlak voor de finale doen ze dat nog een keer. Twee kandidaten spelen de finale.

  Lantinga is niet de eerste dj van Radio 538 die door SBS6 als presentator wordt ingezet. De inmiddels bij 538 vertrokken dj Frank Dane presenteerde vorig jaar zomer de zandwedstrijd BEAT ME. Ochtend-dj Wietze de Jager presenteerde lange tijd Lachen om Home Video’s en Shownieuws op SBS6.
  Lees verder
Over dit programma
 • Sander Lantinga Sander Lantinga is geboren op 27 september 1976 te Berkhout. Sander Lantinga is een Nederlands programmamaker bij BNN en radio-dj op 3FM. Sander Lantinga presenteert nu Vier Is Te Veel. Als presentator is Sander Lantinga onder meer bekend van… Bekijk volledig dossier