Programma
Ver Van Huis

Ver Van Huis

6
Ver Van Huis is een programma bij RTL waarin Angela Groothuizen op reis gaat met probleemgezinnen. Op locatie probeert ze hen te helpen om een nieuwe frisse start te maken. Door met z'n allen op reis te gaan, hoopt Angela dat de gezinnen los komen van hun verplichtingen, smartphones, social media en computergames. Op die manier kunnen ze elkaar weer vinden en is er tijd echt te ervaren wat er in de ander omgaat.
De eerste uitzending van Ver Van Huis is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Ver Van Huis

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Ver Van Huis online beschikbaar komt)
Over dit programma
 • Angela Groothuizen Angela Groothuizen is geboren op 28 september 1959 te Alkmaar. Angela Groothuizen is een Nederlandse zangeres en presentatrice. Angela Groothuizen presenteert nu Ver Van Huis en Obese. Als presentator is Angela Groothuizen onder meer bekend van… Bekijk volledig dossier
nieuws over Ver Van Huis
 • Ver Van Huis - Angela Groothuizen helpt probleemgezinnen

  Angela Groothuizen helpt probleemgezinnen

  30-7-2019  Angela Groothuizen gaat voor RTL4 met probleemgezinnen op reis om hen te helpen een nieuwe start te maken. De families leven door hun drukke levens totaal lang elkaar heen en daarom gaan zij in Ver Van Huis naar een bijzondere bestemming in het buitenland om de band te herstellen.

  “De bedoeling is om daar terug naar de basis te gaan, elkaar weer terug te vinden als gezin en tijd te nemen om echt te ervaren wat er in de ander omgaat”, schrijft de familiezender in haar uitzendschema voor september, dat afgelopen week is gepubliceerd voor adverteerders.

  Het programma lijkt erg veel op het RTL4-programma Family Island met Johnny de Mol, dat in 2016 te zien was op RTL4. In het weinig bekeken Family Island ging de inmiddels naar SBS6 vetrokken Johnny met gezinnen naar een onbewoond eiland om daar de familierelatie weer te herstellen.
  Lees verder