Uitzending
Vandaag de Dag - 20-3-2014

20-3-2014

Vandaag de Dag

755 x bekeken | 0 reacties
5
Een speciale uitzending van Vandaag de Dag, met alles over de verkiezingsuitslagen. Presentatrice Kristel van Eijk en politiek commentator Syp Wynia nemen de opvallende gebeurtenissen van de voorgaande dag door. Welke partij mag zich de winnaar noemen? En hebben er in bepaalde gemeenten opvallende verschuivingen plaatsgevonden? Te gast: oud-PvdA-politicus Rob Oudkerk en D66-Kamerlid Stientje van Veldhoven. Met reportages uit de politieke hoofdstad Den Haag, de échte hoofdstad Amsterdam, de stad met de opmerkelijke uitslag: Roermond, en uit de stad waar een spannende strijd plaatsvond tussen de PvdA en Leefbaar: Rotterdam.

In deze uitzending van Vandaag de Dag waren Rob Oudkerk en Syp Wynia te gast. De presentatie was in handen van Merel Westrik, Leonie ter Braak en Kristel van Eijk. Deze uitzending van het programma Vandaag de Dag werd uitgezonden op donderdag 20 maart door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee