Uitzending
Vandaag de Dag - 14-11-2013

14-11-2013

Vandaag de Dag

1024 x bekeken | 0 reacties
6
Deze ochtend vertrekt het eerste noodhulptransport van Defensie richting het rampgebied op de Filipijnen. Verslaggever Wieger Hemmer staat live op het vliegveld in Eindhoven en doet verslag van de laatste voorbereidingen en is bij het vertrek. Verder: Hoewel ze het steevast ontkenden, keken de politieke partijen aan het Binnenhof gisteravond vol spanning uit naar de verkiezingsuitslagen in onder meer Leeuwarden en Heerenveen. Daar vonden vervroegde lokale verkiezingen plaats omdat de gemeenten vanaf januari worden samengevoegd. Bij Vandaag de Dag de uitslagen. Politiek commentator Syp Wynia is te gast. Ook schuift showbizzverslaggever Jan Uriot aan. Gisteren kwam al naar buiten dat Estelle Cruijff en Badr Hari niet langer een stel zijn. Maar een paar uur later ontstonden er geruchten dat het nog niet definitief over en uit is tussen de twee. Hoe zit het nou?

In deze uitzending van Vandaag de Dag waren Syp Wynia en Jan Uriot te gast. De presentatie was in handen van Merel Westrik, Leonie ter Braak en Kristel van Eijk. Deze uitzending van het programma Vandaag de Dag werd uitgezonden op donderdag 14 november door WNL.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee