Programma
Van De Week

Van De Week

6
Van De Week is een satirische actualiteitenprogramma bij BNN-VARA. Onder leiding van Jennifer Hoffman nemen Pieter Derks en Stefano Keizers aan de hand van socialmedia berichten het nieuws van de afgelopen week door. Stefano en Pieter gaan elke week samen met een bekende gast de strijd met elkaar aan om te zien wie het beste op de hoogte is van wat ons allemaal online bezighoudt.
De eerste uitzending van Van De Week is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Van De Week

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Van De Week online beschikbaar komt)
Van De Week info
Over dit programma
 • Jennifer Hoffman Jennifer Hoffman is geboren op 23 december 1980 te Gouda. Jennifer Hoffman is een Nederlands actrice en presentatrice, die vooral bekend is van haar rol als Sam in de soapserie Westenwind en als Max in Spoorloos Verdwenen. Jennifer Hoffman… Bekijk volledig dossier
 • Pieter Derks Pieter Derks is geboren op 20 september 1984 te Wijchen. Pieter Derks is een Nederlandse cabaretier en columnist. Pieter Derks presenteert nu Cabaret bij de VARA. Onlangs was Pieter Derks te gast bij MAG… Bekijk volledig dossier
nieuws over Van De Week
 • Van De Week - Jennifer Hoffman presenteert nieuwe NPO 3-show

  Jennifer Hoffman presenteert nieuwe NPO 3-show

  4-3-2019  Actrice Jennifer Hoffman gaat voor NPO 3 het nieuwe satirische tv-programma Van De Week presenteren. Onder leiding van Hoffman nemen teamcaptains Pieter Derks en Stefano Keizers het tegen elkaar op in de strijdt om te bewijzen wie er het beste op de hoogte is van online data.

  “Anno 2019 spenderen we enorm veel tijd online en al helemaal op social media. Ik denk dat het daarom ontzettend interessant wordt om wekelijks te bekijken wat ons als land zoal bezighoudt online”, zegt Jennifer over Van De Week, dat vanaf 7 april te zien is bij BNNVARA op NPO 3.

  De actrice presenteert later dit jaar ook een spin-off van Grenzeloos Verliefd op Net5. In het vierdelige programma volgt Jennifer vier Nederlandse vrouwen die in een ander land wonen en zwanger zijn. Eerder was ze al op Net5 te zien in de series Bitterzoet en Verborgen Gebreken.
  Lees verder