Programma
Urk!

Urk!

8
In de realityserie Urk! bij SBS6 volgen we een aantal opmerkelijke dorpsgenoten uit Urk.Deze bijzondere Urkers hebben verschillende achtergronden en gedachtegoed. We zien hun dagelijkse bezigheden en hun gewoontes in het kleine vissersdorp.
 • Urk!

  1024 x bekeken | 19-3-2019
  Urk! - Aflevering 1
  8
  De docuserie URK! volgt het wel en wee van de kleurrijke bewoners van het unieke vissersdorp aan het IJsselmeer. In de eerste aflevering maken we kennis met de flamboyante kapper Teun Föhn. Ook zien we hoe Nelie thuis… Bekijk uitzending
nieuws over Urk!
 • Urk! - SBS6 volgt bewoners Urk in realityserie URK!

  SBS6 volgt bewoners Urk in realityserie URK!

  18-3-2019  Familiezender SBS6 komt met een realityserie over de bewoners van het kleine vissersdorp Urk. Een aantal dorpsbewoners met verschillende achtergronden worden in de zevendelige realityserie URK!, die vanavond van start gaat op SBS6, op de voet gevolgd tijdens hun dagelijkse bezigheden.

  “Voor buitenstaanders staat het voormalig eiland vooral bekend om de vis, het geloof en drugs. Maar wat zijn de verhalen achter deze vooroordelen? Hoe traditioneel is de manier van leven op Urk of is er ook plaats in de gemeenschap voor andersdenkenden?”, zegt de tv-zender van John de Mol.

  Vorige week kwam Urk nog groot in het nieuws door de aanhouding van een 18-jarige jongen, die betrokken was bij ongeregeldheden. Vanwege beledigende berichten naar een meisje via WhatsApp ontstonden er ongeregeldheden bij een snackbar, waar zo’n honderd jongeren zich verzamelden.
  Lees verder