Programma
Undercover Achter Tralies

Undercover Achter Tralies

8
Undercover Achter Tralies is een Amerikaans programma waarin mensen zich vrijwillig undercover laten opsluiten achter de tralies. Alberto Stegeman presenteert het programma Undercover achter tralies. We volgen deze vrijwilligers 60 dagen lang achter de tralies. De sheriff van de Clark County Jail in de Amerikaanse staat Ohio wil namelijk weten hoe de drugs binnenkomen, welke agenten mogelijk corrupt zijn en of er dingen verbeterd kunnen worden in zijn gevangenis. We volgen de zeven onschuldige Amerikanen 60 dagen in de cel, en zien wat er allemaal speelt achter de tralies. De gevangenen en het personeel wisten niks van het programma. Zij denken dat er een serie word gemaakt over mensen die voor het eerst opgesloten worden.
 • Undercover Achter Tralies

  1645 x bekeken | 27-10-2017
  Undercover Achter Tralies - First timers
  7
  De eerste vrijwilligers worden voorgesteld. Dit zijn onder andere een marinier, een politieagent, een leraar en een huisvrouw. De presentatie was in handen van Alberto Stegeman. Deze uitzending van het programma… Bekijk uitzending
 • Undercover Achter Tralies

  1156 x bekeken | 27-10-2017
  Undercover Achter Tralies - Unusual Suspects
  8
  De presentatie was in handen van Alberto Stegeman. Deze uitzending van het programma Undercover Achter Tralies met de titel Unusual Suspects werd uitgezonden op vrijdag 27 oktober door SBS6. Bekijk uitzending
Nieuws
 • Undercover Achter Tralies - Undercover achter tralies op SBS6

  Undercover achter tralies op SBS6

  16-10-2017


  SBS6 gaat het Amerikaanse experiment ‘Undercover achter tralies’ uitzenden, waarin zeven mensen 60 dagen lang undercover gaan achter de tralies. In het programma, dat wordt gepresenteerd door Alberto Stegeman, laten mensen zich 60 dagen lang undercover opsluiten achter de tralies.

  De sheriff van de Clark County Jail in de Amerikaanse staat Ohio wil weten hoe de drugs binnenkomen, welke agenten mogelijk corrupt zijn en of er dingen verbeterd kunnen worden in zijn gevangenis. Zeven Amerikaanse burgers laten zich hiervoor vrijwillig opsluiten in de gevangenis.

  Zij observeren 60 dagen lang alles wat er in hun cellenblok gebeurt, om dit vervolgens te rapporteren aan de baas van de gevangenis. Alle burgers hebben hun eigen redenen om mee te doen aan dit experiment, bijvoorbeeld om te laten zien hoe het gevangenisleven is of om drugsagent te worden.

  Lees verder