Programma
Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC

Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC

7
Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC is een programma bij SBS6. Leonie ter Braak bezoekt het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Ze gaat hier op zoek gaat naar bijzondere en ontroerende verhalen van patiŽnten en bezoekers. In Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC spreekt Leonie in de centrale hal van het Rotterdamse ziekenhuis verschillende mensen aan. Ze vraagt ze naar de reden van hun komst naar het ziekenhuis. Ook gaat Leonie langs de verschillende afdelingen van het ziekenhuis. Gelukkig zijn er niet alleen zware en emotionele verhalen maar ook luchtige en grappige onderwerpen.
 • Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC

  1127 x bekeken | 17-11-2020
  Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC - 17-11-2020
  6
  Leonie ter Braak ontmoet de 49-jarige Monique die plotseling de diagnose leukemie kreeg en vurig hoopt dat de stamceltransplantatie bij haar aanslaat. De presentatie was in handen van Leonie ter Braak. Deze uitzendingÖ Bekijk uitzending
 • Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC

  3465 x bekeken | 10-11-2020
  Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC - 10-11-2020
  8
  In de eerste aflevering komt Bart te weten of de donorlongen een match zijn en vertelt de hoogzwangere Sascha dat ze borstkanker heeft waarvoor ze, tijdens haar zwangerschap, chemokuren krijgt. De presentatie was inÖ Bekijk uitzending
Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC info
Nieuws over Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC
 • Uit Het Leven Gegrepen: Erasmus MC - Leonie ter Braak volgt patiënten Erasmus MC in SBS6-show

  Leonie ter Braak volgt patiŽnten Erasmus MC in SBS6-show

  9-11-2020  Presentatrice Leonie ter Braak voert openhartige gesprekken met patiŽnten en bezoekers van het Erasmus MC in haar nieuwe SBS6-programma Uit Het Leven Gegrepen. In de centrale hal van het ziekenhuis in Rotterdam ontmoet Ter Braak mensen met mooie en ontroerende verhalen.

  In het Erasmus MC komen jaarlijks meer dan een half miljoen patiŽnten langs. Leonie ontmoet verschillende mensen, zoals een man die wacht op zijn longtransplantatie. Ook neemt de SBS6-ster een kijkje op diverse afdelingen en mag ze bij verschillende behandelingen aanwezig zijn.

  Het programma, dat vanavond om 21:30 uur begint, werd opgenomen vůůr de coronacrisis. Leonie hoopt dat mensen meer waardering krijgen voor de reguliere zorg. ďHet schetst een beeld van hoe belangrijk het is dat die zorg snel weer gewoon opgepakt kan wordenĒ, zegt ze tegen NU.nl.
  Lees verder