Programma
TV kopen

TV kopen

8
Wil je een nieuwe tv kopen? Hierbij geven wij een paar tips om slim en zo goedkoop mogelijk jouw nieuwe tv aan te schaffen.

Optimaal televisiekijken
Grote kans dat jij een grootliefhebber bent van televisie. Genieten van films en programmaís, wie houdt er niet van? TVblik kan geen beter tijdverdrijf verzinnen.

Voor de optimale kijkervaring heb jij natuurlijk de allerbeste televisie nodig. Het zou dan helemaal mooi zijn als je hier een paar tientjes op kunt besparen. Gelukkig kan dat ook. Webshops komen continu met scherpe aanbiedingen om tegen elkaar te concurreren.

Vanuit de ogen van de consument is dit natuurlijk prachtig. Een voordelige prijsverlaging kan net dat zetje in de rug zijn om een nieuwe televisie te kopen. TVblik geeft jou graag een paar handige tip bij het kiezen van een nieuwe televisie.

Advies voor een Smart tv
Het grote pluspunt van een Smart tv is de mogelijkheid om apps te installeren. Zo kan je eenvoudig Netflix series en YouTube videoís streamen op je televisie. Elk televisiemerk heeft een eigen aanbod aan apps.

Maar TVblik adviseert jou niet op basis hiervan je besluit te maken. Het is namelijk gebruikelijk dat televisiemerken en bepaalde streamingsdiensten hun samenwerking zomaar beŽindigen. Dit houdt in dat de apps plotseling kunnen verdwijnen.

Hoe vind je de juiste schermgrootte?
De schermgrootte van een televisiebeeldscherm is afhankelijk van de kijkafstand. Dit komt neer op precisie. De afstand tussen de televisie en zitplaats meet je op in centimeters. Vervolgens deel je dit door 2 en een half. Daarna reken je de afstand om naar inch. Nu heb je het perfecte schermformaat voor jouw televisie.

Welk schermtype is geschikt voor jou?
Wederom een dilemma. De LED-LCD, OLED en QLED zijn de 3 meest voorkomende scherptypes. Het soort scherm is o.a. afhankelijk van de fabrikant. OLED-schermen zijn dun en bieden goede kleurcontrasten en zwartwaarden. QLED staat bekend om de spectaculaire kleuren en hoge helderheid. LED-LCD biedt ook een hoge helderheid maar heeft een kleine kijkhoek.

Wat zijn de voordelen van HDR-ondersteuning?
HDR-ondersteuning valt op vele manieren te omschrijven. Maar uiteindelijk hebben televisies met HDR-ondersteuning een groot kleurbereik een beschikken ze over beeldkwaliteit van 4K.

Ben jij zoekende naar een gloednieuwe televisie? Bekijk dan altijd eerst de huidige TV Aanbiedingen Hier vind je een praktisch overzicht met laaggeprijsde topaanbiedingen. Je hoeft hierdoor niet zelf het hele internet af te speuren. Zo bespaar je tijd en geld!
De eerste uitzending van TV kopen is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op TV kopen

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van TV kopen online beschikbaar komt)
Nieuws over TV kopen
 • TV kopen - TV aanbieding

  TV aanbieding

  5-1-2017

  Bent u op zoek naar een nieuwe TV? Maar wilt u niet te veel uitgeven en profiteert u daarom liever van een mooie aanbieding? Bekijk de TV aanbiedingen van Knibble. Iedere dag vind u hier de mooiste TV aanbiedingen van dat moment van bijna alle online shops.

  En staat uw droom TV nog niet tussen de aanbiedingen? Zet dan een wekker! U krijgt dan een mailtje zodra uw droom TV in de aanbieding komt.
  Lees verder
 • TV kopen - TV's vergelijken (Blog)

  TV's vergelijken (Blog)

  21-10-2016

  Voordat je een tv aanschaft, wil je waarschijnlijk verschillende televisies met elkaar vergelijken. Door te filteren op de vele specificaties vind je de tvís die aan jouw wensen voldoen. Een vergelijkingswebsite, zoals de vernieuwende Knibble, biedt jou ideale handvatten om snel en overzichtelijk de best passende tv te vinden.

  Prijzen vergelijken
  Per TV verschillen de prijzen per shop vaak sterk. En waarom zou je een tv kopen voor 765 euro als jij datzelfde model bij een andere shop voor 620 euro kunt kopen? De prijs van een tv vergelijken voordat je een televisie aanschaft, is echte aan te raden als flink geld wilt besparen.
  Lees verder
Over dit programma