Programma
TV kopen

TV kopen

8
Wil je een nieuwe tv kopen? Hierbij geven wij een paar tips om slim en zo goedkoop mogelijk jouw nieuwe tv aan te schaffen.

Voordat jij met een nieuwe televisie in huis staat bekijk eerst waar die tv gaat komen en hoeveel ruimte daar voor de tv is. Televisies worden dunner, groter en steeds slimmer. Je zal niet de eerste zijn die met een tv thuiskomt die niet past in of op de tv kast. Bedenk welke functionaliteiten jouw nieuwe tv sowieso moet hebben. Wil je graag een 3D tv, of moet de TV beschikken over een super scherp beeld (Full- of Ultra HD) of juist een mooi rond ontworpen curved scherm?

Slim en zeer Voordelig een TV kopen? Kijk eerst op Knibble.
Door de eenvoudige filters op specificaties vind je snel en eenvoudig dé televisie die voor jou het meest geschikt is. Op Knibble kun je alle TV's vergelijken op basis van technische specificaties en beoordelingen van gebruikers.

Ook zijn op Knibble, per TV de prijzen verzameld van alle bekende winkels. En Knibble maakt het vaak sterk wisselende prijsverloop per televisie duidelijk. Knibble speurt voor jou continu naar de meest gunstige prijzen en aanbiedingen
 • TV kopen

  410 x bekeken | 14-11-2016
  TV kopen - Samsung TV
  7
  Wilt u een Samsung TV kopen? Vergelijk dan eerst alle samsung tv s op Knibble. Nadat u uw favoriete Samsung TV heeft gevonden, kunt u op Knibble ook eenvoudig de prijs van deze TV vergelijken bij alle gerenomeerde… Bekijk uitzending
 • TV kopen

  514 x bekeken | 23-10-2016
  TV kopen - Smart TV (blog)
  7
  Wil je ook films, series, apps, of programma’s terugkijken op je televisie? Ga dan voor een Smart tv?. Zo heb je toegang tot internet en kun je talloze apps installeren en surfen op het web. Dit is ook mogelijk met een… Bekijk uitzending
nieuws over TV kopen
 • TV kopen - TV aanbieding

  TV aanbieding

  5-1-2017

  Bent u op zoek naar een nieuwe TV? Maar wilt u niet te veel uitgeven en profiteert u daarom liever van een mooie aanbieding? Bekijk de TV aanbiedingen van Knibble. Iedere dag vind u hier de mooiste TV aanbiedingen van dat moment van bijna alle online shops.

  En staat uw droom TV nog niet tussen de aanbiedingen? Zet dan een wekker! U krijgt dan een mailtje zodra uw droom TV in de aanbieding komt.
  Lees verder
 • TV kopen - TV's vergelijken (Blog)

  TV's vergelijken (Blog)

  21-10-2016

  Voordat je een tv aanschaft, wil je waarschijnlijk verschillende televisies met elkaar vergelijken. Door te filteren op de vele specificaties vind je de tv’s die aan jouw wensen voldoen. Een vergelijkingswebsite, zoals de vernieuwende Knibble, biedt jou ideale handvatten om snel en overzichtelijk de best passende tv te vinden.

  Prijzen vergelijken
  Per TV verschillen de prijzen per shop vaak sterk. En waarom zou je een tv kopen voor 765 euro als jij datzelfde model bij een andere shop voor 620 euro kunt kopen? De prijs van een tv vergelijken voordat je een televisie aanschaft, is echte aan te raden als flink geld wilt besparen.
  Lees verder