Uitzending
Tros TV Show - 12-4-2015

12-4-2015

Tros TV Show

2500 x bekeken | 0 reacties
7
Ivo Niehe spreekt met de Oekra´ense Vitalii Sediuk. Deze journalist is de nachtmerrie van hollywoodsterren en valt hen dan ook op alle mogelijke manieren lastig. Zo pakte hij Brad Pitt en Leonardo Di Caprio bij hun kruis, tongzoende hij met Will Smith en kroop hij recentelijk op de rode loper in Cannes onder de jurk van filmster America Ferrera.

En een ontmoeting met enkele speelsters van het Nederlandse vrouwenvoetbalelftal. Voor het eerst in de geschiedenis plaatste het team zich voor het Wereld Kampioenschap. Niehe praat onder anderen met topscorer Vivianne Miedema en verdedigster Anouk Hoogendijk over het leven, slechte scheidsrechters, voetbalhumor, verdiensten en dromen. Tot slot een gesprek met de Canadese Jeannot Painchaud. Hij bedacht een nieuwe unieke vorm van circus: acrobatiek, hiphop en een vleugje West Side Story.

De presentatie was in handen van Ivo Niehe. Deze uitzending van het programma Tros TV show werd uitgezonden op zondag 12 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee