Programma
Tour de Frans

Tour de Frans

6
In het RTL4 programma Tour de Frans gaat Frans Bauer op pad met zes collega-artiesten. Samen reizen ze in een tourbus door heel Nederland. Elke week bezoeken zij de plek waar één van de artiesten is opgegroeid. Op de plaats van bestemming delen ze verhalen over vroeger en bespreken ze welke muziek een belangrijke rol speelt in hun leven. Elke dag wordt afgesloten op een hele bijzondere plek. Daar gaan de artiesten de hoofdpersoon verrassen verrassen met een mini-concert met de belangrijkste nummers uit zijn of haar leven.
De artiesten die bij Frans in de bus stappen zijn Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Donnie en Danny de Munk.
De eerste uitzending van Tour de Frans is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Tour de Frans

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Tour de Frans online beschikbaar komt)
Nieuws over Tour de Frans
 • Tour de Frans - 30-6-2021

  30-6-2021

  Frans Bauer reist met collega’s door Nederland in Tour de Frans

  Frans Bauer gaat voor RTL4 op pad met zes collega-artiesten. In het programma Tour de Frans trekt de volkszanger vanaf 31 augustus met zes artiesten in een tourbus door Nederland. Elke week bezoeken zij de plek waar één van de artiesten is opgegroeid en delen ze verhalen over vroeger.

  De zes artiesten die bij Frans Bauer in de bus stappen zijn Angela Groothuizen, Jan Dulles, Berget Lewis, Jamai Loman, Donnie en Danny de Munk. Elke dag wordt afgesloten op een bijzondere plek, waar de artiesten een belangrijk persoon uit hun leven verassen met een speciaal mini-concert.

  Het nieuwe tv-programma lijkt een beetje op De Dag Van Je Leven, waarin Koos van Plateringen met bekende Nederlanders terug ging naar locaties die bepalend zijn geweest voor hun leven. De BN’ers, onder wie Jan Smit en Samantha Steenwijk, werden verrast door speciale mensen uit hun verleden.
  Lees verder
Tour de Frans info
Over dit programma
 • Frans Bauer Frans Bauer is geboren op 30 december 1973 te Roosendaal. Frans Bauer is een zanger van het levenslied. Frans Bauer presenteert nu Tour de Frans en De Bauers: Bestemming Onbekend. Als presentator is Frans Bauer onder meer bekend van Bananasplit,… Bekijk volledig dossier
 • Angela Groothuizen Angela Groothuizen is geboren op 28 september 1959 te Alkmaar. Angela Groothuizen is een Nederlandse zangeres en presentatrice. Als presentator is Angela Groothuizen onder meer bekend van Obese, Five Days Inside, Ver Van Huis, RTL 4’s… Bekijk volledig dossier