Uitzending
Toppop 3 - 16-11-2013

16-11-2013

Toppop 3

916 x bekeken | 0 reacties
7
Helemaal vanuit AustraliŽ: The Cat Empire op het TOPPOP3 podium! Ook Stromae zingt zijn nieuwe grote hit. Daarnaast testen we de Top Popkennis van Cees Geel en een echte diva hangt haar favoriete band in de Hall Of Fame...

The Cat Empire speelt een mix van jazz, funk, rock en latin. Wat je je daarbij moet voorstellen? Dat zie je zaterdag, maar we verklappen je alvast: heel energiek, heel dansbaar! En ook Stromae, een paar afleveringen terug nog te zien met 'Papaoutai', zingt zijn nieuwe hit.

Top Popkenners

Al tientallen jaren draait ze mee in de muziekwereld, als zangeres en als presentatrice. Dus wie kan ons beter vertellen wie er nog mist in de TOPPOP3 Hall Of Fame dan ManuŽla Kemp? Na zaterdag weet je het. Dan ben je ook gelijk op de hoogte van hoeveel Top Popkenner Cees Geel weet van shockrockband KISS. En door Leo Blokhuis bijgepraat over een actueel muzikaal onderwerp.

In deze uitzending van Toppop 3 waren Leo Blokhuis, ManuŽla Kemp en Cees Geel te gast. De presentatie was in handen van Gerard Ekdom. Deze uitzending van het programma Toppop 3 werd uitgezonden op zaterdag 16 november door de AVRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie