Uitzending
Tijd voor MAX - Wolfskwint

Wolfskwint

Tijd voor MAX

23-10-2013

| 1134 x bekeken | 0 reacties
5
Bibi Dumon Tak beschrijft het schokkende levensverhaal van Steffie in haar nieuwe boek 'Wolfskwint'. We gaan koken met garnalen en actrice Rifka Lodeizen is te gast.

Schrijfster Bibi Dumon Tak beschrijft in haar nieuwe boek 'Wolfskwint' het bijzondere waargebeurde levensverhaal van Sfeffie. Steffie gaat op zoek naar haar verleden en ontkomt er niet aan het verleden van haar overleden moeder onder ogen te zien. Een schokkende waarheid komt boven tafel zen zet het leven van Steffie op zijn kop.

De maanden oktober, november en december zijn voor garnalen de beste maanden. In de studio bereidt Bart van Olphen een gerecht met garnalen en geeft Rein van der Burg tips over het schoonmaken en pellen van de beestjes. Verder de actualiteiten van de dag.

In deze uitzending van Tijd voor MAX was Rifka Lodeizen te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Wolfskwint werd uitgezonden op woensdag 23 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie