Uitzending
Tijd voor MAX - Vogels voeren

Vogels voeren

Tijd voor MAX

5-12-2016

| 959 x bekeken | 0 reacties
6
Monique Smit, Aart Staartjes, Caroline Ligthart, André Donker en Janny van der Heijden. Zangeres Monique Smit komt bij ons langs. Zij maakte onlangs haar tweede album met eigentijdse Sinterklaasliedjes * Ook zit acteur en presentator Aart Staartjes aan tafel. We hebben genoeg met hem te bespreken zoals het 40-jarige bestaan van Sesamstraat én zijn rol in de EO-dramaserie 'Als de dijken breken' * Daarnaast schuift schrijfster Caroline Ligthart aan. Zij schreef het kinderboek 'Waantje krijgt de knarser'. Het boek is bedoeld voor alle kinderen met kanker in hun omgeving * Boswachter André Donker mag ook niet ontbreken. Hij vertelt wat je de vogels in je achtertuin het beste kunt voeren * In de keuken Janny van der Heijden die ons een lekker snelle Sinterklaasmaaltijd leert maken.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Aart Staartjes en Monique Smit te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Vogels voeren werd uitgezonden op maandag 5 december door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten