Uitzending
Tijd voor MAX - Typisch Bril

Typisch Bril

Tijd voor MAX

17-4-2014

| 1343 x bekeken | 0 reacties
4
Coen Verbraak heeft een documentaire over columnist Martin Bril gemaakt. Eric Vaarzon Morel over de 'Semana Santa'. Sterre Konijn treedt op en Anne-Mieke Ruyten is te gast.

Martin Bril is volgens programmamaker Coen Verbraak de meest gezichtsbepalende columnist van Nederland. Een echte verhalenverteller die door zijn manier van schrijven ons op een andere manier heeft leren kijken. Op 22 april 2014 is het vijf jaar geleden dat de columnist overleed. Ter nagedachtenis heeft Coen Verbraak een documentaire over hem gemaakt. Coen Verbraak is te gast.

De 'Semana Santa' is in Spanje het grootste paasspektakel. Flamenco-gitarist Eric Vaarzon Morel was verschillende keren getuige van dit feest. En Sterre Konijn, winnaar van de 30e Concours de la Chanson Alliance Française, treedt bij ons op!

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Typisch Bril werd uitgezonden op donderdag 17 april door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee