Uitzending
Tijd voor MAX - Roman heeft een steunhart

Roman heeft een steunhart

Tijd voor MAX

5-11-2019

| 299 x bekeken | 0 reacties
6
In een nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie gaan Frank Jansen en Rogier Smit verschillende woonkamers omtoveren tot een paleis. Om de kamers op te knappen, hebben zij slechts een budget van 250 euro.

In de keuken staat Bart van Olphen. Hij heeft in ArgentiniŽ een ansjovis-reis gemaakt en daar is zijn op gebaseerd. Hij maakt een Witlof Ansjovis salade.

Roman Lewinski was net vader geworden toen hij klachten kreeg. Na een bezoek aan de huisarts en het maken van een hartfilmpje, bleek het erg slecht te gaan met zijn hart. Nu heeft hij een steunhart.

Een kwart van de patiŽnten die medicatie krijgt, neemt het niet in zoals het zou moeten. Huisarts Ted van Essen vertelt hier meer over.

Onder andere Marlayne Sahupala, Shirma Rouse, Erica Greenfield en Buddy Vedder eren in het theaterprogramma Legends Weíve Lost grote artiesten zoals George Michael, Prince en David Bowie. Zij vertellen er meer over en ze treden op.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Buddy Vedder, Marlayne Sahupala en Shirma Rouse te gast. Janny van der Heijden, RobŤrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Roman heeft een steunhart werd uitgezonden op dinsdag 5 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie