Uitzending
Tijd voor MAX - Prinsjesdag 2011

Prinsjesdag 2011

Tijd voor MAX

20-9-2011

| 1459 x bekeken | 0 reacties
7
Het is weer de derde dinsdag van september dus Prinsjesdag! De Gouden Koets is weer van stal gehaald, we kunnen ons vergapen aan de hoedjesparade, maar het belangrijkste is natuurlijk de troonrede. Wat de plannen concreet betekenen, en welke consequenties deze hebben voor ons allemaal, bespreken we met politicoloog Andre Krouwel. Verder: Dokter Ted van Essen over afvallen Wie is toch de man achter de karikaturen die wij aan onze gasten geven? Transgender: hoe is het om in een verkeerd lichaam te zijn geboren? Te gast: Boris Dittrich. Begin 2011 verscheen zijn eerste literaire thriller 'Moord en Brand'.

Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Prinsjesdag 2011 is uitgezonden op dinsdag 20 september door MAX. Te gast waren Boris Dittrich en Andre Krouwel. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • Tijd voor MAX - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

    8-12-2019

    Piet Paulusma gaat na zijn vertrek bij SBS6 aan de slag als vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar maakt Piets Weer onderdeel uit van Tijd voor MAX. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX blijft Piet te zien…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten