Uitzending
Tijd voor MAX - Opwarmen voor de Evergreen Top 1000

Opwarmen voor de Evergreen Top 1000

Tijd voor MAX

23-11-2018

| 774 x bekeken | 0 reacties
6
Presentatoren Manuëla Kemp en Henkjan Smits zitten aan tafel om te vertellen over de Evergreen Top 1000 die van 26 tot 30 november op NPO Radio 5 wordt uitgezonden. En niet alleen de radio zendt de lijst uit, in het televisieprogramma NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 zijn een week lang vanaf 16.00 uur op NPO 1 de mooiste videoclips uit de Top 1000 te zien.

Ook zanger en acteur Bill van Dijk schuift aan, samen met zijn dochter Nova van Dijk. Regisseur Nova vertelt over het succes van Poesjes, een televisieserie waarin het reilen en zeilen van een kattenfamilie in beeld werd gebracht. Vader Bill neemt diverse stemmen voor zijn rekening.

Zangeres en musicalactrice Romy Monteiro is te gast in verband met het Sinterklaasmeezingboek dat voor het vierde jaar verschijnt en waarvoor zij ditmaal de liedjes van heeft ingezongen.

Verder vertelt Jennifer Hoffman over haar rol in de serie Genaaid, staat Robčrt van Beckhoven in de keuken en Soraya Faber treedt op, zij verraste onlangs voor MAX Maakt Mogelijk Dini Meijer die in Monnickendam woont, maar hevig terugverlangt naar De Jordaan.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Bill van Dijk, Henkjan Smits, Jennifer Hoffman, Manuëla Kemp, Nova van Dijk en Romy Truggelaar te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Opwarmen voor de Evergreen Top 1000 werd uitgezonden op vrijdag 23 november door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

  8-12-2019

  Presentatoren Manuëla Kemp en Henkjan Smits zitten aan tafel om te vertellen over de Evergreen Top 1000 die van 26 tot 30 november op NPO Radio 5 wordt uitgezonden. En niet alleen de radio zendt de lijst uit, in het…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten